Over mij Paul Brussaard

Mijn foto
Maarssen, Nederland (NL), Netherlands
Paul richt zich op het aanbieden van persoonlijke en vertrouwelijke services op Board Member en DGA niveau. Hierbij speelt service in combinatie met bescherming en veiligheid -op C-Level de hoofdrol: deze elementen worden door zijn ondernemingen zo ideaal mogelijk aan elkaar verbonden. Als Cyberoptimist zal Paul vele blogs schrijven over zijn entree in de Cyber Security Wereld. In zijn blogs neemt hij je mee in de spelonken van de Cyber Security, de Internet of Things en de harde praktijk. No-nonsens, feitelijk, filosofisch en met interessante weetjes. Zijn missie: Control Your World. Paul Brussaard is afgestudeerd aan de HEAO Bancair (1994) en sinds zijn 2de studiejaar serial-entrepreneur. Paul is bedenker en eigenaar van de volgende ondernemingen en concepten: BRUSECO (Nederland, Duitsland, Frankrijk) Brussaard Chauffeursdiensten BV, Chauffeur.NL, SecurityStressTest.com, InstituteforCyberSecurity.com en International Security Company. Zijn missie is: Control Your World.

donderdag 4 november 2010

Bruseco erkend CCV D2 opleider

Bruseco is vanaf 1 november voor een periode van 5 jaren erkend als opleidingsinstituut voor de opleiding D2 voor directiechauffeurs. Dit is door het CCV officieel bekend gemaakt op 2 november 2010.

Dit is een echte en officiele erkenning voor het vak van directiechauffeur! En een waardige opvolger van de erkende CCV-D1 opleiding voor directiechauffeurs. Na een jaar voorbereiding wordt nu officieel gestart met de officiele CCV-D2 opleiding en examens voor de specifieke beroepsgroep directiechauffeurs. Hiervoor zijn slechts enkele instituten toegelaten.

Dit gaat een verdere upgrading betekenen voor het beroep van directiechauffeur dat hiermee wederom erkend wordt door officiele instanties. Hier zit de CEO, minister, topadvocaat en topondernemer op te wachten. De veiligheid in en rondom de auto en bij verkeersdeelname wordt met deze opleiding voor directiechauffeurs verhoogd. En mocht er sprake zijn van een –tijdelijk- verhoogd risico voor de man of vrouw op de achterbank, dan is de chauffeur daarop getraind.

Het CCV-D2 examen beoordeelt diverse competenties die voor directiechauffeurs cruciaal zijn in de dagelijkse praktijk, zoals de verhoogde rijvaardigheid, preventieve observatie en het zelfstandig voorkomen en oplossen van noodsituaties. Voeg daar nog extra modules aan toe, zoals Bruseco die speciaal voor directiechauffeurs heeft ontwikkeld (Hulpverlening voor directiechauffeurs, VIP te Water) en we kunnen spreken van een directiechauffeur die topclienten op het hoogste niveau kan bedienen.

Bruseco is ook het opleidingsinstituut voor directiechauffeurs met een internationaal erkend certificaat. DEKRA heeft als wereldwijd instituut voor kwaliteitscertificeringen Bruseco al in 2009 als erkend opleider voor de officiele D1 en D2 examens voor directiechauffeurs in Duitsland toegelaten. Uniek is dat deze examens ook voor Bruseco opgeleide directiechauffeurs uit Nederland openstaan wanneer zij een aanvullende module hiervoor hebben gevolgd. Hierdoor ontstaat een internationaal werkterrein voor topprofessionals die bij Bruseco opgeleid worden. Het gaat hierbij op de mooiste topposities voor de allerbeste mensen in dit vakgebied.

Bruseco heeft op dit moment meer dan zestig vacatures beschikbaar voor directiechauffeurs in Nederland, Duitsland en Belgie. www.bruseco.eu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten