Over mij Paul Brussaard

Mijn foto
Maarssen, Nederland (NL), Netherlands
Paul richt zich op het aanbieden van persoonlijke en vertrouwelijke services op Board Member en DGA niveau. Hierbij speelt service in combinatie met bescherming en veiligheid -op C-Level de hoofdrol: deze elementen worden door zijn ondernemingen zo ideaal mogelijk aan elkaar verbonden. Als Cyberoptimist zal Paul vele blogs schrijven over zijn entree in de Cyber Security Wereld. In zijn blogs neemt hij je mee in de spelonken van de Cyber Security, de Internet of Things en de harde praktijk. No-nonsens, feitelijk, filosofisch en met interessante weetjes. Zijn missie: Control Your World. Paul Brussaard is afgestudeerd aan de HEAO Bancair (1994) en sinds zijn 2de studiejaar serial-entrepreneur. Paul is bedenker en eigenaar van de volgende ondernemingen en concepten: BRUSECO (Nederland, Duitsland, Frankrijk) Brussaard Chauffeursdiensten BV, Chauffeur.NL, SecurityStressTest.com, InstituteforCyberSecurity.com en International Security Company. Zijn missie is: Control Your World.

maandag 23 augustus 2010

De herfst breekt aan...na de hete zomer...

De zomer is misschien wel stilletjes voorbij. Warm is het nog steeds.

Ook hier als ondernemer is het een hete zomer. En dat is niet alleen letterlijk bedoeld. Gaan we het redden als Nederlandse onderneming?

De Duitse markt vraagt om de nodige zweetdruppels. Ik heb gekscherend mijn business wel eens omschreven als een ´idols popstar´. Allemaal gillende meisjes voor het podium, maar geeneen durft het podium op te komen voor een dans. Knikkende knieen, veel gekrijs, maar geen concrete CD verkoop voor deze artiest.

Gelukkig is de ommekeer daar. De maand augustus 2010 brengt ons echt een forse stap verder. Grotere partijen dienen zich en willen zich graag met Bruseco samenwerken. Ook de maand september ziet er goed uit.

Om een hele Duitse markt open te breken met een uniek en nieuw produkt, moet alles in stelling gebracht worden. Dit vraagt het uiterste van de ondernemer (en zijn gezin). Uitdenken, oplossingen zoeken, zaken in Nederland overdragen, mensen motiveren, presenteren en vooral veel reizen, praten en onderhandelen. Zo zien de dagen eruit.

Het vak van directiechauffeur vindt ook in Duitsland haar weg omhoog. Donderdag vlieg ik naar Berlijn voor een onderhoud met de grootste chauffeursdiensten in Berlijn (die alle ministers rijden). Zij willen maar liefst 200 mensen opleiden via Bruseco....samen met de DEKRA ga ik hier hopelijk een mooie deal maken. Het is afwachten...

Ik kom net uit Frankfurt. Ook daar is Bruseco bekend aan het worden bij de vakspecialisten. Jammer is dat nog niets concreet geboekt wordt.....de artiest wordt daar ook aanbeden, maar geen CD wordt verkocht. Dat is wel vermoeiend voor me. Maar ik realiseer me dat dit er allemaal bijhoort. Door de zure appel heenbijten. En zo is het.

Ik krijg veel energie van onze Nederlandse markt, waar mijn opvolger de zaken goed onder knie heeft. Die kan dat veel beter dan ikzelf, bemerk ik. Ik hou me het liefst met nieuwe markten bezig. Pionieren, terwijl hij een zeer bekwaam manager is.

Soms zijn de zomers slecht, soms zijn ze prachtig. Alles op haar tijd. Zo ook met Bruseco in Duitsland. Deze zomer was heet. En nu is het nog warm. Dus nu geen tijd verliezen.

tot snel.

Paul Brussaard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten