Over mij Paul Brussaard

Mijn foto
Maarssen, Nederland (NL), Netherlands

maandag 19 april 2010

Woekertarieven door Vulkaan As

De vervoersbranche maakt zich niet populair. Woekertarieven worden gerekend om gestrande zakenreizigers uit Zuid Europa op te halen. Doordat alle toestellen aan de grond blijven staan en vele mensen vast zitten, vragen touringcarbedrijven en sommige taxibedrijven plotseling Koninginnedagtarieven. Zo profiteren ze van de ellende van anderen.

Mijn vorige Blog ging er ook over: mensen die graaien. De bedrijven die in deze dagen woekertarieven rekenen voor hun diensten horen niet thuis in de dienstverlenende sector. Dienstverlening, het woord impliceert dat je werkt vanuit het hart waarbij een goede service naar de client centraal staat. Juist op dit moment, waarbij zoveel mensen gestrand zijn en graag naar huis willen. Juist nu kunnen dienstverleners laten zien wat echte service is.

Echte ondernemers bieden hun klanten oplossingen die voor beide partijen een WIN WIN situatie opleveren. Brussaard werkt al jaren zo. In deze tijd vragen we aan onze opdrachtgevers zeker niet de hoofdprijs. Integendeel: we bieden juist korting aan, om het leed wat te verzachten. Dat levert ons gek genoeg toch heel veel op. Geen hoge marges, maar wel een goede klantenbinding. Want die opdrachtgevers komen straks weer bij Brussaard terug, als ze op zoek zijn naar een goede directiechauffeur.
Onze directiechauffeurs rijden naar opdrachtgevers in München, Berlijn, Barcelona, Madrid, Milaan, Venetië en Zuid Frankrijk. Om daar gasten op te halen die het zat zijn om nog langer te wachten op een eventuele vlucht naar huis. (En dat wachten kost ook heel veel geld, niet alleen aan hotelkosten, maar ook aan productieve uren.) Onze planning maakt overuren om iedereen van dienst te kunnen zijn. Daarbij maken we gebruik van onze internationale contacten om relaties weer veilig (en betaalbaar) thuis te brengen.

De afgelopen dagen was ik in Berlijn om relaties te bezoeken. Alle hotels in deze stad zitten volgeboekt. Ik was bijzonder blij dat ik niet het vliegtuig had genomen. Lekker met de auto...cruisen.
De eerste Open Dagen in Hamburg en Berlijn zitten erop voor Bruseco. De aanwezigen waren oprecht geïnteresseerd en de eerste ondernemers hebben zich aangemeld om samen met Bruseco top kwaliteit te gaan leveren in heel Duitsland. Munchen is de volgende stap.

Het geeft een goed gevoel dat professioneel opgeleide directiechauffeurs topsport bedrijven in deze turbulente tijden.
Ik hoop van harte dat iedereen weer snel en veilig thuis mag aankomen.

Aan ons team zal het niet liggen!

Paul Brussaard

CEO Brussaard Company Group

Geen opmerkingen:

Een reactie posten