Over mij Paul Brussaard

Mijn foto
Maarssen, Nederland (NL), Netherlands

woensdag 14 april 2010

Unieke onderneming behoudt kansen!

Mijn politieke ambities heb ik definitief in het vriesvak gelegd. De wijze waarop de politiek de afgelopen jaren is gevoerd doet me eerder denken aan een ontwikkelingsland. De angst voor het onbekende viert hoogtij, we streven naar veiligheid en het behoud van onze eigen welvaart. Met alle respect voor de goede politici natuurlijk, want die zijn er ook. Die hebben die het zwaar.

De slachtoffers van dit verhaal zijn we zelf: we houden een rondpompende geldmachine in stand met teveel graaiers en overijverige controleurs. Het socialisme bestond al niet meer. Nu kent ook het liberalisme haar eindstation.

Als ondernemer heb ik me hiertussen altijd vrij gevoeld. Dat is nu het mooie van mijn rol in deze maatschappij. Ik mag zelf bepalen wie ik toelaat in mijn domein. Ik heb een passie voor het vak van directiechauffeur. Met die mensen die dit prachtige vak naar een hoger niveau willen tillen. Het is een fantastische job met een hele eigen wereld van waarden en normen en elkaar kennen en vertrouwen. Degelijk en gebaseerd op wederzijds respect.

Met visie en daadkracht houden wij de schreeuwerige types buiten de poort. Bij mijn onderneming is plaats voor eerlijke en oprechte mensen, met inzet en passie voor het vak. Met elkaar creëren we een omgeving waarin de dialoog en persoonlijke groei overheerst. Waar je durft uit te komen voor je zwakke plekken en waar we met elkaar vooral doorbouwen op ieders sterke punten. Kijk, daarom groei je als onderneming tegen de stroom in. Een unieke onderneming behoudt altijd haar kansen.

Onlangs heb ik een geldcheque mogen overhandigen aan Baba Sylla, één van de oprichters van Orange Babies. Deze cheque van tienduizend euro is ten bate van de kinderen in Namibië. Samen met de Dorpskerk in Maarssen hebben we dit geld bijeen gebracht. Brussaard heeft het opgehaalde sponsorgeld van de kerk verdubbeld. Zo hebben we een steentje kunnen bijdragen aan het verzachten van het leed van kinderen die hun ouders aan Aids verloren hebben. Van dit soort projecten krijg ik écht energie: iets kunnen betekenen voor die ander die niet zoveel kansen in zijn leven heeft gekregen. Dat is ook het doel van mijn onderneming: anderen méé laten delen.

Van de bezieling van Baba word ik blij. Het herinnert me aan de organisatie van mijn eigen wereldreis voor goede doelen in 2004, waardoor, met de hulp van 12 teams, uiteindelijk 12.000 kinderen naar school gaan. De passie van de mensen die betrokken zijn bij de projecten, de opgedane contacten, maar ook het mogen genieten van de ongerepte natuur... even weg van alle volle agenda's. Kijk maar eens op www.hogerhuis.nl voor het bizarre reisverhaal. Ik ben er voor altijd door veranderd.

Passie: het loopt als een rode draad door mijn leven. Daar draait het om, ook in het werk. Passie voor het vak van directiechauffeur. De beste mensen opleiden en begeleiden.

We beginnen binnenkort met een nieuwe campagne om het vak van directiechauffeur flink te promoten. Om meer contacten op te doen en zo nog meer banen te kunnen creëren. Als uitvinder van de directiechauffeurs op afroep zijn we dit verplicht aan iedereen die bezield als directiechauffeur dag en nacht zijn of haar werk doet en al al die mensen die dromen van dit vak. In Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het echte vak heeft de toekomst! Welkom aan boord.

Paul Brussaard

CEO Brussaard Company Group

Geen opmerkingen:

Een reactie posten